Munkebjergskolens Observatorium [/] Forside | Historie | Kikkerten | Billedgalleri | Foreningen | Bliv medlem

Medlemskab

Folkeobservatoriet drives af frivillige kræfter, og vi arbejder på at sikre den offentlige adgang til kikkerten og observatoriets øvrige tilbud. Som medlem i Munkebjergskolens Observatorium vil du først og fremmest være med til at sikre observatoriets fremtidige eksistens, og du får desuden følgende fordele:

• Fri entré på alle ordinĉre åbningsdage og -aftener
  • Gratis entré for ét mindreårigt barn (ledsaget)
  • Nyhedsbreve
  • Et årligt medlemsarrangement ifm. generalforsamling

Betingelser:

• Medlemskontingentet er pt. kr. 200,-
  • Medlemskabet følger kalenderåret (dog gælder indmeldelse sidst i efteråret for hele det følgende år).
  • Kontingentet uafhængigt af alder (børn/voksne/studerende/pensionister)
  • Medlemskabet er personligt, og gældende når vi har registreret kontingentindbetalingen.
  • Persondatabeskyttelse

Indmeldelse kan ske ved at udfylde denne formular, eller rette henvendelse til bestyrelsen.

Kontingentbetaling kan ske ved:

• Bankoverførsel til konto 3409 - 3409331122 i Danske Bank
  • Mobile Pay til 30135533